Ez nem vicc...
2015. április 28. írta: Garro Natániel

Ez nem vicc...

De tényleg nem az..

tom_cruise_scientology.jpg

Évvégi ünnepség a Flagben. David Miscavige zárja a beszédét, állva tapsol mindenki. Miután elcsendesednek, Tom Cruise feláll és Miscavige-hez fordulva azt mondja:- Dave ,remek beszéd volt, de lenne három kérdésem. Miscavige kényszeredetten mosolyog, majd int hogy folytassa. - A három kérdésem a következő: Egy: Hol van McMaster az Első Clear? Kettő: Hol van az OT9? Három: Hol van a feleséged?

A válasz néma csend.

Egy évvel később újra évvégi záróbeszéd, de amint elcsendesül a tapsvihar, Tom Cruise újra feláll és azt modja:           - Dave, remek beszéd volt, de lenne három kérdésem : Egy: Hol van a nyolc millió szcientológus? Kettő: Hol van a Hubbard család? Három: Hol van a pénz?

A válasz újra csak néma csend. 

Még egy év telik el, hatalmas évvégi ünnepség a Flagben, Miscavige sugárzóan mosolyog ahogyan fogadja a beszéde végén felhangzó ovációt. A taps lassan elhal, mindenki leül, csak egy valaki marad állva: John Travolta

Dave -mondja- remek beszéd volt és nekem csak egyetlen kérdésem van:

HOL VAN TOM??

                            

☺☺☺☺☻(A jól ismert kommunista vicc után szabadon)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szcientologiaoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr757402520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Geir 2017.11.10. 23:57:09

Eeeezmekkora!!! : )))))))))
süti beállítások módosítása