Új Szcientológia Dokumentumfilm Készülőben
2015. április 28. írta: Garro Natániel

Új Szcientológia Dokumentumfilm Készülőben

avagy " Hogyan lőjük magunkat ismét lábon a médiában?"

Louis Theroux (ismert BBC filmkészítő és író ) nagy érdeklődésre számító dokumentumfilmjében a Los Angeles-ben lévő és a világ legnagyobb egy helyen élő szcientológus népességnek számító közösség szívébe fog belehatolni.

Mivel Alex Gibney HBO dokumentumfilmje igen nagy port vert fel mindenki kíváncsi hogy milyen szögből fog ránézni Theroux a témára. Theroux már kijelentette hogy az ő dokumentumfilmje – a “Lépcső a Mennyországba: Louis Theroux és a Szcientológia Egyház”- nagyon különbőző lesz Gibney filmjétől, ami nem meglepő, mivel az ő  dokumentum- és riportfilmjeiben egy a Gibney-nél személyesebb nézőpontot vesz fel.

Azonban úgy tűnik hogy a "miscavigológusok" nem veszik ezt tréfára, és ŐK is dokumentumfilmet fognak készíteni Louis Theroux-ról!!!

Április 23.-án Theroux Twitterjén ez az üzenet tűnt fel:

"Épp most tudatták velem a Szcientológia ügyvédjei hogy a Szcientológia egy rólam szóló dokumentumfilmen dolgozik. Egy kicsit izgatott vagyok és egy kicsit ideges"

theroux.jpg

Ez természetesen nem egy új dolog mivel korábban ugyanezt többször megtették a "Vizsgáld ki azokat akik bennünket vizsgálnak" megfélemlítésre szolgáló LRH irányelv alapján. 

Azonban a történet (naná hogy) nem ér véget itt. Április 27.-én egy újabb tweetben Theroux mutatja a vastag aktát amit szcientológusok küldtek neki azzal a nyilvánvaló céllal hogy adatot szolgáltassanak a készítendő BBC dokumentumfilmhez.

Gondolkozhatsz most hogy vajon milyen anyagot küldtek? L Ron Hubbard életéről vagy sikereiről? Talán arról hogy "Mennyi elégedett preclear van és hány auditort képzünk"? (mint az egyetlen IGAZI végterméke a Szcientológiának).

TÉVEDÉS!!!!

Természetesen az akta tartalma személyes vallomások a Szeretett Vezérről, David Miscavige-ről. Hiszen mi is fontosabb annál?☺

"A Szcientológia egy nagy, vallomásokból álló aktát küldött nekem David Miscavige-ről a Szcientológia vezetőjéről"

theroux2.jpg

A dokumentumfilmet valamikor az év végén fogják a nézők elé tárni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szcientologiaoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr537405378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ants Group · http://a-szcientologia-valsaga.blog.hu/ 2015.04.28. 18:58:37

Ez is egy nagyon érdekes dokumentumfilm lesz és mennyi minden fog még történni ezzel kapcsolatban. Kár, hogy még elég keveset lehet tudni róla. Kösz a cikket!! :)
süti beállítások módosítása