Debbie Cook volt FSO kapitány nyílt email-je szcientológusokhoz 2011 December 31.
2014. december 02. írta: Garro Natániel

Debbie Cook volt FSO kapitány nyílt email-je szcientológusokhoz 2011 December 31.

Ezt az emailt Debbie Cook küldte el 12 ezer szcientológusnak 2011 December utolsó napján, és habár eredetileg nem szánta a szélesebb nem-szcientológus közönségnek, az üzenet heteken belül robbanásszerűen árasztotta el az internetet, és a Szcientológia Egyház beperelte, majd Elnyomó Személynek (SP) nyilvánította Cookot az üzenet miatt. Ez viszont még több publicitást adott az ügynek, még több részletet hozva nyilvánosságra Cook tapasztalatairól.

Az email végén megadtunk néhány kevesebbé ismert betűszó és kifejezés (dőlt betű) rövid meghatározását és fordítói megjegyzéseket. Forrás: Debbie Cook /Village Voice /Daily Mail

 Debbie-Cook-Mag.jpg

A levél:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Kedves Barátom!

Úgy küldöm ezt az emailt neked, mint barát és társ-szcientológus. Ahogyan belépünk az új évbe, remélem hogy 2012 a nagymértékű terjeszkedés és a Hídon való igazi feljebbjutás éve lesz minden szcientológusnak.

Habár jelenleg nem vagyok a Sea Org-ban , 29 évig szolgáltam a Flag-ben mint Sea Org tag. 17 évig, mint FSO Kapitány. Képzett auditor vagyok, C/S csakúgy mint OEC, FEBC és DSEC.

Én magam teljes mértékben a Szcientológia és a Diantetika technológiájának és LRH munkájának szenteltem magam. Láttam a legmegdöbbentőbb és legcsodálatosabb eredményeket az LRH technológia alkalmazásából, és biztosan tudom, hogy megéri a harcot, hogy tisztán és változatlanul tartsuk meg azt.

A férjem és én jó kapcsolatban vagyunk az egyházzal, és nem vagyunk kapcsolatban senkivel sem aki nem. Határozottan visszautasítottuk azt, hogy beszéljünk az újságokkal, mégha többük meg is keresett bennünket.

Azonban komoly aggodalmaim vannak a "A Szcientológia Működésben Tartásának"  megsértésével kapcsolatban, amely áthatja a Szcientológiát.

Én a legnagyobb tiszteletet érzem az ezernyi elkötelezett szcientológus és Sea Org tag felé. Együtt túléltünk mindent, amit ez a világ képes volt ellenünk felsorakoztatni, és volt néhány igazi csatánk a bennünket körülvevő világgal. Büszke vagyok az eredményeinkre, és tudom hogy te is az vagy. Ezzel együtt kérdesen felül áll, hogy a folyamatos adománygyűjtés amit most élünk, nem a legremekebb időszakunk.

LRH azt mondja a HCO PL 9 Jan 51 "Esszé a menedzsmentről"- ben, hogy " ne dobj függönyt a szervezet és a közönség közé semmivel kapcsolatban sem" -LRH

Ennek az irányelvnek az alapján kommunikálok felétek némely helyzetről, amelyekkel kapcsolatban tennünk kell valamit vallásunkon és csoportunkon belül.

Ezen helyzetek magukban foglalnak olyan jelenségeket, amelyek vagy nem szerepelnek az irányelvekben, vagy egyenesen sértenek LRH technológiát vagy irányelveket, mint például az extrém túl-regisztrálás és adománygyűjtő aktivitás, amelyek túlságosan is részévé váltak közel minden Sea Org Org-nak és Class V. Org-nak, csakúgy, mint minden "OT-Komitéé"-nek. Ezt az adománygyűjtést sehol sem említik az LRH irányelvek.

Keményen dolgozó Sea Org tagok és elkötelezett szervezeti munkatársak szerte a világon nem maguktól teszik ezt. Csakúgy ahogyan az OT-k sem, akik biztos vagyok benne, hogy nagyon is örülnének ha csak folytathatnák a  Szcientológia direkt, személyes terjesztését, ahogyan azt tették oly sok éven át.

De az igazság az, hogy ezek az akciók a Szcientológia szervezeti struktúrájának legmagasabb szintjéről erednek, és nyilvánvalóan komoly nyomás van abban az irányban, hogy elérjék a meghatározott adományösszegeket.

Az IAS-ről (International Association of Scientologists- a Szcientológia világszervezete):

Az IAS-t LRH tudomása nélkül alapította Marc Yager és David Miscavige 1984-ben .Ennek a HASI-t (Hubbard Association of Scientologists International) és a szervezeti tagságot illető irányelveken kellett volna alapulnia, habár az IAS semmiben sem hasonlít arra a szervezeti tagsági rendszerre, amelyet LRH leírt, és amelynek csakis két tagsági formája van, amint azt meghatározza a HCO PL 22 March 1965 "Jelenlegi Promóció és Org Program Összefoglaló, Tagsági Eljárás"-ban. Ez az irányelv kijelenti hogy:

"Kétfajta tagság van"- LRH

LRH leírja ebben az irányelvben a NEMZETKÖZI ÉVES TAGSÁG-ot, és árként 10 Brit fontot ad meg, azaz 30 USA dollárt. Ezen túl megad ÉLETHOSSZI TAGSÁG-ot is, amelynek ára 75 USA Dollár. Semmilyen más tagság vagy státusz sincs jováhagyva, vagy ismert LRH által.

Ezentúl a tagsági díjaknak annál az org-nál kellene maradniuk, ahol a tagság belépett, és a pénzt terjesztésre használja az org, a területén. Ezt leírja a HCOPL 1 Sept 1965R "Tagsági Irányelvek"

"Mindez (a tagsági díj- a ford.megj.) az HCO Könyvelési Számlára megy azon a területen, ahol a tagság bejött, és nem része a szervezet heti bruttó jövedelmének. A tagsági díjak a terjesztést finanszírozzák."-LRH

Jelenleg a tagsági díjakat "Int" (International Base ford.megj) tartalékban tartják, amely jóval a milliárd dolláros nagyságrendnél nagyobbra nőtt. Ennek csak egy kis része lett elköltve, amely sérti a fenti irányelvet. Csupán az összegyüjtött pénz kamata lett felhasználva néha-néha arra, hogy projekteket pénzeljenek. Valójában több akciót amit az IAS összejöveteleken látsz, nem az IAS pénzelte hanem a azok a szcientológusok akik szervezték.

Gondold végig: Hány Szcientológiát, Dianetikát, vagy Szcientológiához kapcsolódó akciót népszerűsítő reklámot láttál televízióban? Én egyet sem láttam a négy év alatt míg San Antonio-ban éltem Texas-ban, amely a hetedik legnagyobb város az USA- ban. Te mennyit láttál? (A levelet DC 2012-ben írta. Az ilyen irányú kritikákat ellensúlyozva ma az egyház milliókat költ reklámozásra - ford. megj.)

Az IAS-nak tett élethosszra szóló tagságon túli adakozás nem LRH irányelven alapul. A cikk "Mire költjük az adományaidat" (Az Auditor, Szcientológia Journal No.51, 1970) félreérthetetlenül elmondja, hogy hogyan használja az egyház a Szcientológiára és Dianetikára befizetett adományaidat. A következő alkalommal, amikor valaki arra kér, hogy adományozz a szolgáltatásokon túl, légy vele tisztában, hogy ez adománygyűjtés, és kérd hogy mutassanak valamit írásban L. Ron Hubbardtól, hogy ez valami amit ő elvár tőled mint szcientológustól.

Az Új Org Épületek:

LRH sohasem adta ki utasításban fényűző épületek vásárlását, és luxus kivitelű felújítást vagy bútorozást minden org-nak. 

Valójában ha elolvasod a HCO PL 12 Marciusi 75.Kiadás "Az Ideális Org"-ot ahogyan ezt a programot is hívják,  sehol sem fogsz találni benne 20 millió dolláros épületeket, vagy bármilyen utalást az orgok fényűzésére LRH "Ideális Org' meghatározásaként.

A PL-ben LRH azt mondja hogy az Ideális Org:

"Eléggé tisztának és vonzónak kell lennie, hogy ne legyen visszataszító a nagyközönségnek"- LRH

Ez minden amit mond az épület állapotával kapcsolatban.

Az Ideális Org PL megváltoztatásának eredménye, hogy most a legtöbb magas szintű OT, akiket "OT Küldöttt"-nek neveztek ki, agresszív adománygyűjtést folytat, köztük "Bingót", "Kalóz vacsorát", "Kötési Tanfolyamot", "Cowboy Partyt", és más aktivitásokat, amelyek szigorúan az adománygyűjtés körül forognak. Ezek célja, hogy összegyűjtsék a szükséges több millió dollárnyi pénzt, hogy finanszírozzák az "Ideális Org"-jukat. Ennek részeként, most mindenkit arra kérnek az org körül, hogy a helyi "Idális Org"-ra adakozzon, semmint a saját szolgáltatásaikra, vagy a saját Hídjukra.

LRH azt mondja a HCO PL Org Etika és Tech-ben:

"Szabadulj meg a Szcientológiától eltérítő dolgoktól az org-odban. Gyerek felügyelettől, tombolától és hasonló ostobaságtól."-LRH

Mégis ezek a zavaró tényezők nyilvánvalóak, és ezeket adománygyűjtésként arra használják fel hogy pénzt szerezenek a kiadott hatalmas kvóták eléréséhez hogy fedezzék az "Ideális Org"-ot

"Ha az org lelassul...ne folytass "adománygyűjtést" vagy "képeslap vásárt" vagy kérj kölcsön pénzt. Csak csinálj több jövedelmet Szcientológiával. A nagyon gyenge menedzsment jele különleges pénzügyi megoldásokat keresni a Szcientológián kívül. Mindig eredménytelen volt. Ahogyan a pc-knek, ugyanúgy az orgoknak: Oldd meg Szcientológiával.

"Mindahányszor amikor én magam próbáltam pénzügyi vagy magán problémát megoldani mással mint Szcientológiával, mindig vesztettem. Szóval tapasztalatból mondhatom hogy az org pénzügyi egyensúlya a több Szcientológiától függ, nem reklám-fésűkben, vagy adománygyűjtő barbeque partikban. HCO PL 24 Február 1964, II. Kiadás, Org Programozás (OEC Vol.7, 930.oldal)

A lényeg az hogy szcientológusoknak és OT-knak tanulniuk, auditálniuk és terjeszteniük kellene az új közönség felé, nem egymást "reg-elni" és adománygyűjtő partikat szervezni.

Technológiát Sértő (Out-Tech) :

Az elmúlt néhány évben szó szerint százaknak és százaknak akik előzőleg Clear-é voltak nyilvánítva az LRH által kifejlesztett CCRD-vel azt mondták, hogy nem Clear-ek. Ebben benne volt több száznyi OT is, akiket ezután NED-re tettek "kezelésre". LRH határozottna tiltja bármi Dianetika futtatást OT-ken a HCOB "Dianetika Tilos OT-ken"-ben. Ez technológiát sért. Ezt az egész technikai "kezelést" COB RTC (D.Miscavige-ford.megj.) személyesen irányította, és ezernyi OT-n csinálták. De ezt nem egy LRH HCO Bulletin-re alapozták, hanem egyetlen C/S instrukcióra, amikor LRH C/S-elt egy pre- OT-t, aki nem érte el a Cleart, hanem az OT III. közepén volt, és nem haladt vele. LRH szóló kezelésre utasította, hogy a pre-OT saját maga egyedül érje el a Clear-t. Ezt az LRH C/S-t összefüggésből kivéve arra használták hogy bevezessenek egy technikai kezelést, amely durván sért egy LRH HCOB-t.

Ez és más "technikai kezelések" amelyeket Solo NOT auditorokon végeztek, hatalmas költségeket, és nehézségeket okozott a Solo NOT auditoroknak szerte a világon, mivel el kellett végezniük ezeket az eljárásokat, hogy folytathassák a szintjükkel.

És akkor még ott vanna a "Gyors Grade-k a Flag-nál", emelyek nem elérhetőek egyik másik org-nál sem. Hogyan lehetséges hogy az elmúlt három évben a Flag máshogyan szolgáltatja a Grade-ket mint a világ többi része? Bármi is okozza ezt, a tény az hogy a "gyors Grade-k a Flag-ban" rejtett adatvonalat hoz létre.

A legújabb divat most úgy tűnik hogy közel mindenkinek szükséges "újra csinálnia" a Purifikációs Eljárást (Purif) és egy hosszú objektív programot. Köztük több OT, és Solo NOT. (2014-ben az RTC újra kiadta hogy az objektíveket és a Purif-ot újra kell csinálni. Néhányan - köztük OT-k is - harmadjára (!) csinálják az objektíveket és a Purif-ot.- a ford. megj.)

Semmi gond sincs csinálni az objektíveket, de ez nyilvánvaló megsértése a HCOB "Eljárások és Helyrehozatalok Keverésé"-nek, hogy valakit aki az OT eljárások közepén van, levesznek róla, és objektív programot csináltatnak vele.

Továbbá a Solo NOT auditoroknak az objektíveket egy Class IX auditortól kell megkapniuk rengeteg pénzért, mivel nem csinálhatják társ-auditálásban.

A Flag sok milliónyi dollárt csinált a fentiekben felsorolt tech-kezelésekből, mivel OT-k a Solo NOT közepén rá vannak kényszerítve ezekre a tech-et sértő akciókra hogy vissza tudjanak térni a szintre amin vannak, és befejezni azt. Nem is említem a spirituális hatását, ennek a technológia sértésnek.

Én magam is áldozata voltam ezeknek a tech-et sértő "kezeléseknek", köztük egy hosszú FPRD-nek, a Solo NOT közepén. Több módon is káromra vált, közte egy egészségi problémával, amivel mai napig is küzdök. Szóval van némi tapasztalatom a nehézségekkel kapcsolatban amit ez okozott..

LRH Vezetői Szervezete:

LRH egy összetett és kiegyensúlyozott vezetői rendszert hagyott hátra, az orgokkal, amelyeket a Nemzetközi Vezérigazgatói Hivatal (Office of ED International) vezet. Ez a hivatal annyira fontos volt, hogy LRH megteremtett egy speciális menedzsment csoportot, amelyet "Őrkutya Vizsgálóbizottság" -ot (Watch Dog Commitee) amelynek egyetlen feladata az volt hogy biztosítsa hogy ez a hivatal és a többi szükséges vezetői szintek léteznek. LRH ED 339R hosszan beszél erről, mint az egyházunk védelméről. De ezek az emberek eltűntek. És nem csak néhányuk. Csak néhány évvel ezelőtt az ED Int egyetlen tagja sem volt hivatalban, nem említve a csúcs igazgatókat az egész Nemzetközi Menedzsment rendszerben.

Lehet te is elgondolkodtál azon hogy...Hol van Heber az Egyház Elnöke? Mi van Ray Mitthoff-al a Rangidős Nemzetközi C/S-el, akinek LRH személyesen adta át a felső OT szinteket? Mi van Norman Starkey-el, LRH Megbízottjával? Mi történt Guillaume-vel a Nemzetközi Vezérigazgatóval? És Marc Yeager a WDC Ülnöke? Mi történt a többi Nemzetközi Menedzsment igazgatókkal, akiket láthattál a rendezvényeken az elmúlt években?

Az igazság az hogy én heteket töltöttem az üres Nemzetközi Menedzsment épületben az Int.-ben. Üres, mert mindenkit elmozdítottak a hivatalából. Amikor először előléptettek, David Miscavige hosszasan igazított el arról hogy milyen rossz emberek voltak mindannyian, és hogy milyen sok rossz dolgot tettek. Ez úgy tűnt hogy "megmagyarázza" hogy miért nem létezik az egész Watch Dog Commitee. Az egész Igazgatói Szint (Executive Strata), amely állt az ED International-ból és 11 más csúcs igazgatói posztból, amelyek mind felelősek voltak a saját területükért, nem létezik többé. Hogy a Commodore` s Messenger Org International nem létezett többé. A Szcientológia mindezek az irányító rendszerei, amelyeket LRH tett oda, el lettek mozdítva.

Org alkalmazottak által küldött több száznyi megválaszolatlan levél és segítségkérés volt, amelyeket az LRH ED 339R alapján írtak, amiben LRH azt mondja hogy az alkalmazottak írhatnak ezeknek az igazgatóknak segítségért. De ez nem lehetséges ha ezen igazgatók egyike sincs ott hogy segítsen vagy értékeljen, vagy programot adjon hogy terjesszék a Szcientológiát.

Nos, ezek után részem volt némi "kellemes időtöltésben" Heber-el, Ray Mithoff-al, Norman Starkey-el, és Guillaume-val, csakugy mint az egész Nemzetközi Menedzsmenttel, akik abban az időben mindannyian hivatalon kívül voltak, hosszú és kemény etikai programokon. Ezek a programok évekig húzódtak, és az egyetlen eredmény az volt, hogy még mindig nem voltak a helyükön. Nincs értelme tagadni hogy ezek a vezető igazgatók mind fokozatosan eltűntek a színről. Nem látod őket többé a nagy rendezvényeken, vagy a hajón (Free Winds-ford.megj) a Maide Voyage-on.

Mára David Miscavige vált a Szcientológia vallás "vezérévé", habár amit LRH hátrahagyott, az egy hatalmas rendszer, hogy megfelelően irányítsa a Szcientológia vallás minden részét. Egy kész és brilliáns szervezési struktrúrát helyezett oda, nem egy személyt. Sohasem volt a cél hogy egy "vezér" legyen, más mint LRH aki a csoport cél-meghatározója.

Ez a helyzet, és mégha nem is voltál a Nemzetközi Menedzsment Bázison, látnod kell hogy a túl-regisztrálás és a gyakori technológia változások nincsennek rendben, és hogy felelős vagy azért hogy tégy valamit hogy a Szcientológiát Működésben Tartsd. Meg kellene hogy találd és olvasd a referenciát a szervezeti tagságon az OEC Volume 6-ben. Találd meg és olvasd az "Ideális Org" című HCO PL-t (Adat Sorozat 40). Találd meg és olvasd el a referenciákat org épületeken, beleértve a HCO PL 24 Aug. 65 II. "A lakhely és munkatársak tisztasága, Tedd jobbá közönség-arulatunkat". Nézd meg továbbá a HCO PL 17 June 69, "Az Org Arculatá"-t.

Ha nem akarsz zajt kelteni és annak a veszélyének kitenni magadat hogy levegyenek egy szintről , vagy megtagadják az alkalmasságodat, akkor van néhány egyszerű dolog amit megtehetsz. Leges-legelőször is, vondd vissza a támogatásodat az irányelveket sértő akcióktól. Ne adakozz semmit sem a saját szolgáltatásodon kívül, és a Hídon való haladásodon kívül. Egyszerűen követeld, hogy láthasd az LRH referenciát, amely arra kér hogy megtedd ezeket az adományokat. Senki sem lesz képes mutatni bármilyen referenciát, mivel nem létezik.

Ne támogass bármely olyan aktivitást, amely irányelvet sértő adománygyűjtésre irányul a környékeden.

LRH elmondja hogy mit vár el a szcientológustól- azt amit elvár hogy megtégy. Valójában leírta ezt a HCOB 10 Június 1960 Kiadás I, A Szcientológia Működésben Tartása Sorozat 33, Mit várunk el egy szcientológustól. Olvasd el, és kövesd.

A másik dolog amit megtehetsz, hogy küldd el ezt az emailt annyi emberhez amennyinek csak tudod, mégha névtelenül is.

Arra kérlek hogy tartsuk ezt az emailt magunk szcientológusok között. A médiának nincs helye ebben. Talán azon gondolkodol hogy miért nem írtam Tudomás Jelentést, és csak foglalkoznék a magam dolgával. A válasz az hogy írtam. De senki sincs többé akihez a Tudomás Jelentést küldhetném.

De te írhatsz, és kellene is írnod jelentéseket és hozd a helyi org és a helyi Sea Org tagok tudtára az irányelvek áthágását.

Erős csoport vagyunk, és okozhatunk változást. Túléltünk sok vihart. Sajnálom hogy én vagyok az aki kimondja, de egy új vihar közeledik.. A hullámai már a feltűntek a médiában és a világban körülöttünk.

Az igazság az hogy szcientológusként te többre vagy képes, több mindent észreveszel, és becsületesebb vagy. Szcientológiának engednie kellene hogy "magadért gondolkozz", és hogy sohase tagadd meg a becsületedet, és az bizonyos hogy LRH felelőssé tett minden szcientológust a Szcientológia Működésben Tartásá-ért.

Semmi mást nem próbálok tenni csak hogy megváltoztassak jelen lévő irányelvet sértő aktivitásokat. A férjem és én, és a családunk, barátaink legtöbbje szcientológus. Nem igazán akartam így kilógni a sorból.

De azt is tudom hogy az egész életemet LRH támogatásának, és az LRH technológia alkalmazásának szenteltem, és ha valaha is LRH szemébe kellene néznem, nem mondhatnám hogy mindent megtettem hogy a Szcientológiát Működésben Tartásá-ért, ha nem teszek valamit ezzel kapcsolatban most.

Mindannyiunknak van veszteni valója ebben. Egyszerűen lehetetlen olvasni az LRH referenciákat, és nem látni a változtatásokat, és a megszegéseket, amelyek jelenleg léteznek.

Van egy nagyon egyszerű kötelességed LRH felé. Ne vegyél részt semmiben sem ami irányelvet sért, és tudasd a többiekkel hogy nekik sem kellene. Ha mindenki aki olvassa ezt az emailt semmi mást sem tenne, csak visszalépne az irányelveket sértő tettektől, már irányt váltottunk volna. Ha mindazt az energiát auditálásra fordítanánk, tanulásra és terjesztésre az új közönség felé, nyerésben lennénk.

Ez az amit kívánok neked, és mindannyiunknak ebben az új évben.

ARC

Debbie Cook"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S/P: Suppressive Person "Elnyomó Személy". Szcientológiában az S/P egy olyan személy, aki folyamatosan mások lerombolására törekszik leginkább rejtett módon. "1.1"- nek is nevezik, mivel a Szcientológia Tónus Skálán az 1.1 helyen van. Hitler S/P lenne, csakúgy mint egy sorozatgyilkos, vagy gyermek bántalmazó vagy egy szociopata. Habár S/P-k léteznek, és felismerésük hasznos, a Szcientológia Egyház az S/P-el kapcsolatos irányelveket politikai tisztogatásra és tagjainak megfélemlítésére használja.

FSO: Flag Service Organisation. Flag Szolgáltatási Szervezet.

C/S: Case Supervisor. Esetfelügyelő. Magasan és speciálisan képzett auditor, aki felügyeli az auditorokat és javasolja a pc-n futtatandó eljárást.   

OEC: Organisation Executive Course. Szervezeti és Igazgatói Tanfolyam

FEBC: Flag Executive Briefing Course. Flag Igazgatói Eligazítás Tanfolyam

SECD: Data Series Evaluation Course. Adat Sorozat Elemző Tanfolyam

IAS: International Association of Scientologists. Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége

HASI: Hubbard Association of Scientologists International. Hubbard Nemzetközi Szcientológus Szövetség. Hubbard alapította 1951-ben

HCO PL: Hubbard Communication Office Policy Letter. Hubbard Kommunikációs Iroda Irányelv Levél

Int./International Base (Gold Base): A Szcientológia Egyház nemzetközi igazgatói és menedzsment bázisa. San Jacinto, California, USA

HCOB: Hubbard Communications Office Bulletin. Hubbard Kommunikációs Iroda Bulletin. Technológiai, és auditálási irányelvek.

LRH ED: L Ron Hubbard Executive Directive. Hubbard Igazgatói Irányelv

Grade: A Clear-t megelőző szintek, amelyek különböző területeit kezelik az egyén életének.  Release szintek.

Solo Not  : Solo New Era Dianetics for OTs. Szóló Új Korszak Dianetika OT-knek. OT VI/ OTVII.                A személy speciális tréning után saját magát auditálja  E-méterrel, a teljes időnyomán.

Fordítói Megjegyzések:

"jó kapcsolatban az Egyházzal" - "In Good Standing" azt jelenti hogy nincs etikai problémája a Szcientológia Egyházzal nem Elnyomó (S/P)

"reg", "regging"- Regisztráció. A folyamat ami során a Regisztrátor elad egy tanfolyamot vagy más szolgáltalást.

"over-regging", "túl -reggelés": Amikor a Regisztrátor, vagy más szcientológia alkalmazott különböző módszerekkel olyan szolgáltatást ad el, amely vagy a túl költséges a vásárló jövedelméhez mérten, vagy nincs szüksége rá egyáltalán. 

Objektívek: Olyan auditalási akciók sorozata, amely a személyt jobb kommunikációba hozza a fizikai univerzummal. Több száz objektív eljárás létezik, attól kezdve amelyet egy halott személyen lehet futtatni egészen azokig, amelyek extra-szenzorális érzékelést kezelnek.

 "Szcientológia Működésben Tartása" (KSW): Hubbard bulletin, amelyben minden szcientológus felelősségévé teszi hogy felfedezzenek, jelentsenek és kezeljenek minden szcientológia irányelvet sértő tevékenységet, képzési-, vagy eset szinttől függetlenül.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szcientologiaoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr606602477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2015.04.03. 08:38:50

:: amely jóval a trillió dolláros nagyságrend felé nőtt

Ez magyarul ezer milliárd, azaz billió...

:: Néhányan - köztük OT-k is - harmadjára (!) csinálják az objektíveket és a Purif-ot.- a ford. megj

A Purifot sztem párévente le lehet nyomni, méreganyag mindig kerül új a szervezetbe, nem?

Garro Natániel 2015.04.07. 08:53:21

Hello, koszi a mateklecket;)
Amikor en csinaltam a purifot akkor az "egy test/egy elet/egy purif" volt a szlogen. A purif anyaga emliti hogy lehetseges ujra csinalni a purif-ot ha valaki ki van teve nagy mennyisegu mergezo anyagnak a purif utan
Azonban szo sincs arrol hogy ujra kell csinalni azert mert a szemely elozo purifja nem volt megfelelo hibas szolgaltatas miatt (mindenki ep-zi a purifot aki megcsinalta, tehat aki befejezte az BEFEJEZTE eredmenyesen)
Arrol sincs szo a purif anyagaban hogy ujra kell csomagolni es ra kell eroltetni emberekre akik mar csinaltak. A purif nem csak tisztitja a szervezetet, de "beinditja" a termeszetes meregtelenitest, tehat elmeletileg nincs szukseg arra hogy ujra csinalja valaki..Hacsak nem azert hogy megegyszer fizessen erte. GN

Jettero 2015.05.30. 04:18:28

Amúgy tud valaki valamit Debbieről azóta? Nekem csak addig van meg, hogy peren kívül megegyeztek.
süti beállítások módosítása