"Ha meghal...akkor meghal..." Egy újabb könyv amit David nem akar hogy elolvass.
2015. július 07. írta: Garro Natániel

"Ha meghal...akkor meghal..." Egy újabb könyv amit David nem akar hogy elolvass.

azaz id. Miscavige dobja a következő bombát a fiára?

 2a2c193000000578-3147308-image-a-40_1435849049110.jpg

Szcientológia Egyház még mindig próbál magához térni az HBO "Clear-ré válni" dokemntumfilmje és az azt követő és a médiában szorosan követhető botrány hullám után, de úgy tűnik a "Szcientológia Háború" még messze van a végétől.

Idősebb Ron Miscavige, David Miscavige apja ugyanis a hírek szerint könyvszerződést írt alá a St.Martins Press kiadóval, és a könyv témája....hiszen kitalálhatjátok : David Miscavige COB RTC

A könyv címe "Ha meghal...Akkor meghal" lesz várhatóan, amely hátterében egy a Szcientológiára oly jellemző és  szintén nagy média port felvert történet van:

2013-ban, Wisconsinban a rendőrök letartóztattak két magándetektívet, Dwayne Johnsont és fiát Davidet mivel gyanúsan viselkedtek, és amikor átkutatták őket fegyvereket, hangtompítót és lehallgató felszerelést találtak náluk.

A magándetektívek (nem is annyira) sokkoló kijelentést tették hogy a Szcientológia Egyház megbízásából figyelik meg id. Ron Miscavige-t aki 2012-ben hagya ott az Egyházat. ("Csak elegem lett"- mondta unokájának Jenna Miscavige-nek).

Azt is elmondták hogy az Egyház azért figyelteti meg az idős embert, mert "aggódik hogy idősebb Miscavige részleteket tárna fel az Egyház aktivitásával kapcsolatban"

A Dwyne-ek elmondása szerint 10000 dollárt (2,8 Millió Ft- ismét a TI zsebetekből OT-k) kaptak hetente hogy kövessék és zaklassák Miscavige apját. Ezért az összegért átkutatták a szemetét, a közelében ültek le amikor étterembe ment, mögé álltak amikor a könyvtárban volt hogy olvashassák az emailjeit.

A rendőrségi jelentés szerint egy alkalommal " Dwayne és a fia azt hitték hogy id.Miscavie-nek szívrohama van és forróvonalon hívták az Egyházbeli kapcsolatukat. Két perc múlva hívást kaptak egy férfitól, aki David Miscavige-ként mutatkozott be, és aki azt mondta nekik hogy "Ha itt van Ron ideje hogy meghaljon, haljon meg. Semmiféle módon ne avatkozzanak bele."

Ha ennyi nem lett volna elég, 2014-ben idősebb Miscavige ismét a rendőrökhöz fordult, mert valaki átnézte a szemetét és követi. Azt is elmodta a rendőröknek hogy a fia David fél hogy "...beszélni fogok a médiának az Egyház belső működéséről és arról ahogyan David erőszakoskodik az egyháztagokal"

A fentiek alapján id. Ronald Miscavige könyvszerződése nem is meglepő, hiszen LRH mondta :" Az egyetlen válasz a támadás..."

2a2c191a00000578-3147308-image-a-38_1435849041313.jpg

A könyvet jövő tavaszra ígéri a kiadó...már ha addig az öreg Miscavige még életben lesz...az a hangtompító nem volt egy kedvező előjel.

forrás: Daily Mail/ Ashley Colman

A bejegyzés trackback címe:

https://szcientologiaoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr817607126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása