Az Én Szcientológia Mozim Videó Klip
2016. április 08. írta: Garro Natániel

Az Én Szcientológia Mozim Videó Klip

Végre Theroux mutat valamit

a83b38b3-47cd-4208-a4d0-d38b1fbcd71f-1020x612.jpeg

Újságíró és Tv személyíség Louis Theroux akinek  "Az Én Szcientológia Mozim" című dokumentumfilmje jövő héten kerül vetítésre a New York-i Tribeca film fesztiválon elmondta hogy a szcientológusok titokban filmezték, ráhívták a rendőrséget, és az ügyvédjeik figyelmeztető levelekkel árasztották el.

A múlt  évi Egyesült Királyság-beli bemutató óta eddig még nem volt elérhető nyilvánosan a film amiből most egy rövid klippet elérhetővé tettek a szerzők az Entertainment Weekly weboldalán. 

Az exkluzív klip mutatja Theorux-ot, amint vitába keveredik egy szcientológussal, Catherine Fraserrel aki megpróbálja eltávolítani Theroux-ot a Hemet , Kalifornia melletti Szcientológia főhadiszállás mellől. Mindeközben a szcientológus biztonsági őr csendben filmezi a BBC riportert egy kamkorderrel..

"Az út le van zárva, ez birtokháborítás, és távoznia kell" mondja Fraser dühösen, miután leírja a riportert valakinek a mobiltelefonján.

Theroux  válaszol hogy ez egy nyilvános út, és van engedélye a filmezésre, amit meg akar mutatni. Fraser állítja hogy ez nem egy nyilvános út. " Ostoba maga hogy nem látja a jelzést ami azt mondja hogy az "Út Lezárva"?

Theroux kijelenti hogy beszélni szeretne egy Sea Org taggal, és hogy szívesen folytatná a beszélgetést Fraserrel, de a nőt ez nem érdekli, és beszáll az autójába. Theroux ekkor az őt filmező biztonsági őrhöz fordul hogy vajon ő beszélhet-e vele, de nem kap választ. Erre Theroux előveszi a mobiltelefonját, és elkezdi közelről filmezni az őt filmező biztonsági őrt.

Ez a klip nyilvánvalóan tovább rombolja a Szcientológia már meglehetősen megtépázott hírnevét és ezzel együtt realis betekintést ad a Sea Org tagok és a Miscavige-hez közelálló igazgatók karakteréről és viselkedéséről és hogy mennyire tehetetlen volt Catherine Fraser Louis Theroux esetlen, szinte gyermeki viselkedésével szemben.

A klip megtekinthető itt:

http://metro.co.uk/2016/04/07/louis-theroux-in-heated-confrontation-with-scientologist-in-new-documentary-5801554/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szcientologiaoszinten.blog.hu/api/trackback/id/tr628575958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása